selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Karpalovaahto

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kirpakka karpalo tähdittää herkullisesti kuohkean keveää jälkiruokaa. Karpalovaahto valmistuu vain 5 raaka-aineesta, muutamassa minuutissa – täydellinen aterian päätös!



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
200 g
karpaloita (pakaste)
1 dl
marjamehua
¾ - 1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
2
munanvalkuaista
Koristeluun
Sydänmerkki-tuote
½ dl
karpaloita
Sydänmerkki-tuote
tuoretta rosmariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita jäiset karpalot monitoimikoneen kulhoon. Lisää mehu, sokeri ja vanilja. Jos käytät aitoa vaniljatankoa, leikkaa tanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet kulhoon.
2. Anna koneen käydä, kunnes karpalot ovat soseutuneet. Lisää valkuaiset ja vaahdota noin 2 minuuttia.
3. Jaa vaahto jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset karpaloilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.

Vinkki

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.0 g
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.0 g