Quesadillat paputäytteellä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
30 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
5 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
1 prk (170g)(kidney)papuja
-
Sydänmerkki-tuote1avokado
-
Sydänmerkki-tuote100 gmaissia (pakaste)
-
Sydänmerkki-tuote100 gpurjoa
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipuli
-
Sydänmerkki-tuote½chili
-
Sydänmerkki-tuote1 rklsitruunamehua
-
½ tljeeraa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
Sydänmerkki-tuote2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Muhenna valutetut pavut, avokado ja sulaneet maissit haarukalla. Hienonna sipulit ja chili. Sekoita ainekset ja mausta sitruunamehulla, jeeralla ja pippurilla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniin ruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut ja muut tähteet