Siikacheviche
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
600 gsiikafilettä
-
Sydänmerkki-tuote10 - 15limeä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta korianteria
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista ruodot fileistä. Ripottele pintaan suolakiteet
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalafileiden kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kalafileet varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalojen maustua 4-5 tuntia jääkaapissa.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
Chevichen kanssa maistuu guacamole.