Lohicheviche
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 g(kirjo)lohta fileenä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
-
Sydänmerkki-tuote12limeä
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta korianteria silputtuna
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista fileestä ruodot. Ripottele pintaan suolakiteet.
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalapalan kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kala varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalan maustua 8-10 tuntia jääkaapissa, esimerkiksi yön yli.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
Tarjoa kalan kanssa guacamolea.