Raparperichutney
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 graparperia
-
Sydänmerkki-tuote1punasipuli
-
Sydänmerkki-tuote1-2punainen chili
-
1 rklsinapinsiemeniä
-
¼ dlpunaviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
1 rklfariinisokeria
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Huuhtele, kuori ja pilko raparperit. Kuori ja paloittele punasipuli ja silppua chili.
2. Pane kaikki chutneyn aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10-15 minuuttia.
3. Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin ja jäähdytä huoneenlämmössä. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki
Kokeile chutneya pinaattilettujen kanssa