selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Sydänmerkki | Pinaattiletut
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Pinaattiletut

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Perinteisiin pinaattiohukaisiin on nyt lisätty porkkanaraastetta, joka tuo mukavasti lisää ruokaisuutta lettuihin. Pinaattiletut maistuvat niin pääruokana kuin lisäkkeenäkin. Kokeile lisänä pirteää raparperichutneytä.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
100 g
tuoretta pinaattia
Sydänmerkki-tuote
1
sipuli
2
porkkanaa
1 dl
ohrajauhoja
Sydänmerkki-tuote
1 dl
maitoa
1
muna
Sydänmerkki-tuote
½ dl
tuoretta tilliä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
pullomargariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Huuhtele ja pilko pinaatti, kuori ja raasta porkkana, hienonna sipuli.
2. Sekoita pinaattia lukuun ottamatta ainekset keskenään taikinaksi, anna turvota 10 minuuttia ja kääntele joukkoon pinaatti.
3. Paista taikina letuiksi pinnoitetulla, rasvatulla lettupannulla.

Vinkki

  • Tarjoa kalan tai grillatun lihan lisäkkeenä tai sellaisenaan pääruokana.
  • Jos valmistat lettusia pääruuaksi, tee kaksinkertainen annos.
  • Lisäkkeeksi sopii tulisen raikas raparperichutney.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g