Kurkku-inkiväärisalaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
23 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote800 gkurkkua
-
1 dlsäilöttyä inkivääriä eli garia
-
2 tlmustia tai valkoisia seesaminsiemeniä
-
Sydänmerkki-tuote2 rkltuoretta korianteria
-
Sydänmerkki-tuote4 dlituja
- kastike
-
½ tlsoijakastiketta
-
½ dlriisiviinietikkaa
-
¼ tlchilihiutaleita
Valmistusohje
1. Leikkaa kurkut puoliksi pituussuunnassa. Kaavi siemenet pois. Leikkaa kurkut viipaleiksi.
2. Valmista kastike sekoittamalla keskenään soijakastike, riisiviinietikka ja chili. Kaada kastike kurkkujen päälle. Lisää päälle säilötty inkivääri ja anna maustua tunnin ajan. Viimeistele salaatti seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla sekä iduilla.
Vinkki
Tarjoa salaatti silakkakalapuikkojen kanssa