Marinoidut vihreät pavut
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gvihreitä papuja
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote¾ dlöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlsitruunanmehua
-
Sydänmerkki-tuote2 rkl(kokojyvä)sinappia
-
1 tlhunajaa
-
1 tlrakuunaa
-
1 mmsuolaa
- Koristeeksi
-
¾ dlkokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
Valmistusohje
1. Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2. Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3. Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.