selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Intialainen lammaspata
G Gluteeniton
Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Intialainen lammaspata

G Gluteeniton
Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Karitsanpaahtopaistista valmistat nopean intialaistyylisen lammaspadan isommallekin porukalle.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
4
valkosipulin kynttä
Sydänmerkki-tuote
3 cm pala
inkivääriä
3 tl
garam masalaa
2 tl
korianterin siemeniä
2 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
suolaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chiliä
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
800 g
lampaan tai karitsan paahtopaistia
Sydänmerkki-tuote
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa
1 dl
vettä
Sydänmerkki-tuote
100 g
tuorejuustoa
Sydänmerkki-tuote
1 ruukku
tuoretta korianteria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Raasta valkosipuli ja inkivääri. Hienonna kuivamausteet huhmareessa.
2. Paahda mausteita hetki padassa öljyssä. Lisää mukaan valkosipuli, inkivääri ja kuutioitu lammas sekä siivutettu sipuli. Pyörittele, kunnes liha on ruskistunut.
3. Lisää pataan tomaattimurska, vesi ja tuorejuusto. Anna muhia noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Viimeistele ruoka korianterisilpulla.

Vinkki

Linssidahl sopii erinomaisesti padan lisukkeeksi

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki/ IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki/ IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki/ IS Ruokala
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g