G Gluteeniton
Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Intialainen lammaspata

G Gluteeniton
Mu Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Karitsan paahtopaistista valmistat nopean ja mausteisen intialaistyylisen lammaspadan isommallekin porukalle.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
4
valkosipulin kynttä
Sydänmerkki-tuote
3 cm pala
inkivääriä
3 tl
garam masalaa
2 tl
korianterin siemeniä
2 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
suolaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chiliä
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
600 g
lampaan tai karitsan paahtopaistia
Sydänmerkki-tuote
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa
Sydänmerkki-tuote
100 g
tuorejuustoa
2 dl
vettä
Viimeistelyyn
Sydänmerkki-tuote
½ ruukku
tuoretta korianteria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Raasta valkosipuli ja inkivääri. Hienonna kuivamausteet huhmareessa.
2. Paahda mausteita hetki padassa öljyssä. Lisää mukaan valkosipuli, inkivääri ja kuutioitu lammas sekä viipaloitu sipuli. Pyörittele, kunnes liha on ruskistunut.
3. Lisää pataan tomaattimurska ja tuorejuusto. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja kaada pataan. Anna hautua noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Viimeistele ruoka korianterisilpulla.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.8 g
Kuva: Sydänmerkki/ Elina HImanen
Kuva: Sydänmerkki/ Elina HImanen
Kuva: Sydänmerkki/ Elina HImanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.8 g