Linssidahl

G L M K

Tarjoa mausteista linssimuhennosta kasvisruokana sellaisenaan, lihan lisukkeena tai kesäisten lettukestien täytteenä.



Raaka-aineet

2 tl
garam masalaa
1 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
korianterin siemeniä
1 tl
chiliä
1 tl
kurkumaa
¼ tl
suolaa
3
valkosipulin kynttä
2
vihreää chiliä
2 tl
öljyä
4 dl
vettä
2 dl
punaisia linssejä
½
limetin mehu

Valmistusohje

1. Murskaa kuivamausteet huhmareessa. Hienonna valkosipuli ja chilit.
2. Kuullota mausteita öljyssä kattilassa ja lisää sitten valkosipulit ja chilit. Lisää vesi ja huuhdotut linssit.
3. Hauduta dahlia 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi limetin mehulla.

Yhteistyössä

IS Ruokala
IS Ruokala

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.3 g