Härkävartaat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
2 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tltimjamia
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote400 gnaudan sisä- tai ulkofilettä
Valmistusohje
1. Hienonna marinadin valkosipulinkynnet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Leikkaa liha noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita lihapalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Coleslaw on vartaiden maukas lisäke, samoin italialainen munakoisovuoka
- Pujota halutessasi lihapalojen lomaan kasviksia, esimerkiksi sipulilohkoja, paprikaa tai kesäkurpitsaa