Fenkolipaistos
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gsalaattifenkolia
-
Sydänmerkki-tuote½ rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½sitruunan kuori
-
Sydänmerkki-tuote2 rklsitruunan mehua
-
1/6 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista fenkolista kuivat päät ja halkaise vihannes. Poista puumainen ydin. Säästä muutama tillimäinen tupsu.
2. Leikkaa fenkoli ohuen ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleita 10-15 minuuttia öljyssä, kunnes ne pehmenevät.
3. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori ja lisää ne pannulle. Hienonna joukkoon muutama fenkolitupsu. Mausta ripauksella suolaa.