Yrttispagetti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
17 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
2 lvettä
-
Sydänmerkki-tuote500 gspagettia
-
½ tlsuolaa
- Yrttiöljy
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkutuoretta basilikaa
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkuatuoretta persiljaa
-
Sydänmerkki-tuote5 rklhasselpähkinärouhetta
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
Sydänmerkki-tuote½sitruunan mehu
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä spagetti juuri ja juuri kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
2. Yhdistä sillä aikaa yrttiöljyn raaka-aineet pippuria lukuun ottamatta ja soseuta ne sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Sekoita yrttiöljy kuuman spagetin joukkoon. Mausta pippurirouheella.