M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Venäläinen riistakäristys

M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Käristystä porosta tai riistasta valmistuu vähällä vaivalla, leppoisasti haudutellen



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
480 g
poron- tai saksanhirvikäristystä
Sydänmerkki-tuote
2
sipulia
Sydänmerkki-tuote
4
valkosipulin kynttä
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
cayannepippuria
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
170 g
venäläisiä suolakurkkuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa hieman sulanut käristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä öljy. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla.
2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki. Lisää vesi ja liemikuutio sekä kuutioidut suolakurkut. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Kuva: Sydänmerkki / IS Ruokala
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g