Venäläinen riistakäristys
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote480 gporon- tai saksanhirvikäristystä
-
Sydänmerkki-tuote2sipulia
-
Sydänmerkki-tuote4valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlcayannepippuria
-
3 rklvehnäjauhoja
-
5 dlvettä
-
1 tlsuolaa
-
170 gvenäläisiä suolakurkkuja
Valmistusohje
1. Leikkaa hieman sulanut käristysliha suikaleiksi. Paista kasarissa, kunnes se alkaa sulaa. Lisää hienonnetut sipulit sekä öljy. Ruskista ja mausta mustapippurilla ja cayennenpippurilla.
2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja ruskista hetki. Lisää vesi ja liemikuutio sekä kuutioidut suolakurkut. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.