Yhden pannun kasvispasta
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote4valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote1sitruuna
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1 tlk (n. 400g)kirsikkatomaatteja
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
Sydänmerkki-tuote350 gspagettia
-
1 tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
80 gparmesanjuustoa
- Viimeistelyyn
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Laita ainekset kattilaan.
2. Lisää kattilaan kirsikkatomaattitölkki liemineen ja huuhtele purkki vedellä. Kaada neste kattilaan. Lisää kattilaan loput ainekset parmesania lukuun ottamatta. Keitä noin 8 minuuttia eli kunnes pasta on kypsää.
3. Lisää raastettu juusto ja anna seistä pari minuuttia. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.