Nektariinisalsa
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
66 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
14 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gnektariineja
-
Sydänmerkki-tuote1sitruuna
-
1-3 tlhunajaa
-
1 mmsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote3kevätsipulin vartta
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkutuoretta minttua
Valmistusohje
1. Huuhtele ja halkaise nektariinit. Poista kivet ja kuutioi nektariinit kulhoon.
2. Purista sitruunasta mehu (n. ¾ dl) ja lisää mehuun hunaja ja suola. Sekoita mehu nektariinien joukkoon. Anna maustua 10 minuuttia.
3. Suikaloi kevätsipuli ja hienonna minttu. Lisää ne nektariinien joukkoon ja sekoita hyvin.