Punajuuriohratto
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gpunajuuria
-
Sydänmerkki-tuote1 (100 g)punasipuli
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote4 dlohrahelmiä
-
2kasvisliemikuutiota
-
10 - 11 dlvettä
-
2 tlmeiramia
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja raasta punajuuret. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipulit öljyssä pehmeiksi isossa kattilassa ja lisää punajuuriraaste. Kypsennä muutaman minuutin ajan ja lisää sitten ohrahelmet sekoittaen.
3. Murenna kattilaan kasvisliemikuutiot. Lisää vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta ohratto kypsäksi kannen alla välillä sekoittaen, noin 20 minuuttia.