Välipalapatukat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
450 kcal
Rasvaa
25 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote½ dlpullomargariinia
-
1 dlfariinisokeria
-
2 rklvettä
-
2 rklvaaleaa siirappia
-
Sydänmerkki-tuote2 dlcashewpähkinöitä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlauringonkukan siemeniä
-
Sydänmerkki-tuote3 dlmysliä
-
1 rklappelsiinimarmeladia
Valmistusohje
1. Kiehauta rasva, fariinisokeri, vesi ja siirappi nopeasti kattilassa. Rouhi pähkinät ja lisää muiden kuivien ainesten ja marmeladin kanssa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
2. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle 15 x 30 cm kokoiseksi levyksi. Painele seosta, jotta saat noin 1 cm paksuisen levyn.
3. Paista 150-asteisessa uunissa 30- 40 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Leikkaa pitsapyörällä tai veitsellä annospaloiksi. Anna palojen jäähtyä ja kovettua.
Vinkki
Mausta seosta 1 appelsiinin raastetulla kuorella niin saat vielä vahvemman appelsiinin aromin.