Tonnikalasandwich
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote8 viipalettaruisleipää
- Tonnikalatahna
-
Sydänmerkki-tuote2 tlk (á 50g)tonnikalaa
-
1-2 rklsushi-inkivääriä (säilyke)
-
Sydänmerkki-tuote1sipulinvarsi tai pala purjoa
-
Sydänmerkki-tuote200 graejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote1 rkllimemehua
-
1-2 tlchilikastiketta
-
½ tlsokeria
-
1 mmsuolaa
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote10 cm palakurkkua
-
cocktailtikkuja
Valmistusohje
1. Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.