M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Tonnikalasandwich

M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Japanilaisittain inkiväärillä maustettu tonnikalatahna ja suomalainen ruisleipä liittoutuvat herkulliseksi välipalaksi. Sandwich käy myös pienestä ateriasta.



Raaka-aineet

8 viipaletta
ruisleipää
Tonnikalatahna
2 tlk (á 50g)
tonnikalaa
1-2 rkl
sushi-inkivääriä (säilyke)
1
sipulinvarsi tai pala purjoa
200 g
raejuustoa
1 rkl
limemehua
1-2 tl
chilikastiketta
½ tl
sokeria
1 mm
suolaa
Lisäksi
10 cm pala
kurkkua
cocktailtikkuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
7.0 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine