Tonnikalasandwich
Japanilaisittain inkiväärillä maustettu tonnikalatahna ja suomalainen ruisleipä liittoutuvat herkulliseksi välipalaksi. Sandwich käy myös pienestä ateriasta.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote8 viipalettaruisleipää
- Tonnikalatahna
-
Sydänmerkki-tuote2 tlk (á 50g)tonnikalaa
-
1-2 rklsushi-inkivääriä (säilyke)
-
Sydänmerkki-tuote1sipulinvarsi tai pala purjoa
-
Sydänmerkki-tuote200 graejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote1 rkllimemehua
-
1-2 tlchilikastiketta
-
½ tlsokeria
-
1 mmsuolaa
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote10 cm palakurkkua
-
cocktailtikkuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Valuta tonnikalapalat öljystä. Hienonna sushi-inkivääri. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
2. Sekoita tahnan ainekset kulhossa ja levitä 4 ruisleipäpalalle.
3. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä tahnan päälle. Aseta päälle leipäviipaleet kanneksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
Välipalat ja jälkiruoat
Täytetyt leivät
Kala ja äyriäiset
Viljatuotteet
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Juhlan aikaan
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
7 g