Taimenta valkoviinissä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gkurkkua
-
Sydänmerkki-tuote1 cm palatuoretta piparjuusta
-
500 gtaimenfilettä
-
1 tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote4oksaa tuoretta tilliä
-
2 dlvalkoviiniä
Valmistusohje
1. Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2. Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3. Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.