G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Taimenta valkoviinissä

G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Monen puutarhan satoisasta kasvista on moneksi – pirteä piparjuuri maustaa niin lihan kuin kalankin ja kasvikset. Tosifanit voivat huoletta tuplata piparjuuren määrän.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
400 g
kurkkua
Sydänmerkki-tuote
1 cm pala
tuoretta piparjuusta
500 g
taimenfilettä
1 tl
suolaa
Sydänmerkki-tuote
4
oksaa tuoretta tilliä
2 dl
valkoviiniä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuori kurkut ja leikkaa niiden kiinteästä osasta pitkiä ohuita "nauhoja" kuorimaveitsellä. Kuori ja raasta piparjuuri ja hienonna.
2. Aseta pöydälle neljä A3-kokoista SAGA-leivinpaperiarkkia. Lisää kurkkunauhat arkkien keskelle. Leikkaa taimenfileet kolmeen osaan ja ripottele päälle suola, piparjuuri ja hienonnettu tilli. Aseta fileet kurkkujen päälle ja kaada päälle valkoviini. Tee annoksista neljä pakettia ja sido päät narulla.
3. Kypsennä uunissa 180°C:ssa 20 minuutin ajan.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Kuva: SAGA
Kuva: SAGA
Kuva: SAGA
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g