Broileria juustokuorrutuksella
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
- Juustokuorrutus
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote100 gtuorejuustoa, esim. paprika-chili
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote500-600 gmaustamatonta broilerin rintafileetä
-
½ tlsuolaa
-
(½ tlchiliä tai rosmariinia)
Valmistusohje
1. Leikkaa paprika 4 lohkoksi. Paahda paloja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia eli kunnes paprika pehmenee ja saa vähän väriä. Poista pinnasta nahkamainen kuori. Hienonna paprika veitsellä hienoksi silpuksi. Sekoita paprika, tuorejuusto ja pippuri tahnaksi.
2. Laita broilerit leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Ripottele pintaan suolaa ja halutessasi chiliä tai rosmariinia. Päällystä liha tuorejuustotahnalla. Paista fileitä 175 asteessa 20-25 minuuttia.
Vinkki
- Jos kaipaat mietoihin broilerinpihveihin lisää potkua, lisää lihan pinnalle chiliä rouheena, jauheena tai kastikkeena. Myös yrttimausteet, kuten timjami tai rosmariini sopivat lihan makuun.
- tarjoa broilerin kanssa paahdettuja kasviksia ja lohkoperunoita