Taboulleh
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
6 dlvettä
-
3 dlbulguria
-
Sydänmerkki-tuote3tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote½kurkku
-
Sydänmerkki-tuote1punasipuli
-
Sydänmerkki-tuote1ruukku tuoretta persiljaa
-
Sydänmerkki-tuote1ruukku tuoretta minttua
-
Sydänmerkki-tuote100 gtuoretta pinaattia
-
Sydänmerkki-tuote1sitruunan mehu
-
½ dlöljyä
-
1 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja lisää bulgur. Keitä bulgur kypsäksi – kypsennysajan (noin 10 minuuttia) löydät paketista. Anna suurimoiden jäähtyä. Jäähtyessä mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy suurimoihin.
2. Leikkaa suurimoiden kypsyessä tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
3. Silppua sipuli, yrtit ja pinaatti pieniksi paloiksi. Sekoita kasvikset jäähtyneen bulgurin joukkoon.
4. Lisää lopuksi sitruunamehu, oliiviöljy ja suola ja sekoita tasaiseksi.