Sitruskananpoikaa padassa
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
83 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote5perunaa
-
Sydänmerkki-tuote3porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote100 gpurjoa
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote3 cm palainkivääriä
-
700 gkananpojan koipireisipaloja
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 ½ dlappelsiininmehua
-
½sitruunan mehu
-
2 tlhunajaa
-
1 tlkurkumaa
-
½ tlrosmariinia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote150 gkumkvatteja
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja pilko perunat, porkkanat ja paprika. Huuhtele ja viipaloi purjo, kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Huuhtele ja viipaloi kumkvatit.
2. Pilko koipireisipalat 2-3 osaan. Paista lihoihin kaunis pinta öljyssä padassa ja ripauta niihin vähän suolaa.
3. Lisää pataan purjo, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota hetki. Lisää sitten mehut, mausteet sekä kasvikset.
4. Hauduta pataa miedolla lämmöllä, kunnes perunat alkavat olla pehmeitä. Lisää kumkvatit ja tarvittaessa nestettä.
Vinkki
- Kumkvatit voi korvata yhdellä appelsiinilla.
- Koipireisipalojen sijaan voit käyttää 300-400 g paisti- tai fileesuikaleita.