Kalastajan kuha
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gkuhafileetä
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
3 dlkuivaa valkoviiniä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1 ½ dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
Sydänmerkki-tuote1 rklyrttituorejuustoa
-
¾ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2. Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Vinkki
Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.