Silakkapihvit
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
100 ghapankorppuja
-
¼ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
500 gsilakkafileitä (1 kg perkaamattomia)
-
Sydänmerkki-tuote1 dlrasvatonta maitoa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
- Tarjoiluun
-
Sydänmerkki-tuotesitruunalohkoja
Valmistusohje
1. Jauha hapankorput hienoksi tehosekoittimessa tai laittamalla ne muovipussiin ja painelemalla kaulimella. Sekoita mausteet jauheeseen .
2. Ota fileistä selkäevä pois. Kaada lautaselle maitoa. Kasta fileet maidossa ja pyörittele korppujauheseoksessa.
3. Lado fileet vierekkäin uunipannulle leivinpaperin päälle. Pirskota fileille hiukan öljyä.
4. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.