selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Kvinoa-juustopihvit
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kvinoa-juustopihvit

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Nämä rouskuvat kasvispihvit eivät kaipaa rinnalleen kuin raikasta vihannessalaattia. 12 pihvistä riittää syötävää isommallekin porukalle



Raaka-aineet

1 ½ dl
kvinoaa
3 dl
vettä
Sydänmerkki-tuote
200 g
porkkanaa
Sydänmerkki-tuote
50 g
juustoa
Sydänmerkki-tuote
1 dl
cashewpähkinöitä
½ dl
vehnäjauhoja
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua valkopippuria
Paistamiseen
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
öljyä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Keitä kvinoan siemenet kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15 minuuttia).
2. Raasta sillä aikaa porkkanat ja juusto. Rouhi pähkinät.
3. Lisää porkkanaraaste kypsän, kuuman kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä hetki. Lisää myös juustoraaste, pähkinärouhe, jauhot, kananmunat ja mausteet. Sekoita tasaiseksi
4. Paista pihvit öljyssä paistinpannulla. Sopiva paistoaika on 5 minuuttia / puoli. Halutessasi voit kypsentää pihvit myös uunissa leivinpaperin päällä.

Vinkki

  • Tarjoa pihvejä paistetun lihan tai kalan lisukkeena 
  • Pihvit sopivat myös pääruoaksi sellaisenaan runsaan vihersalaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.6 g