Teriyakipossu
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gpossun filettä tai suikaleita
-
Sydänmerkki-tuote2vihreää paprikaa
-
Sydänmerkki-tuote200 gpaksoita eli pinaattikiinankaalta
-
Sydänmerkki-tuote1punasipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote3 cm palainkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 dlvettä
-
2 rklfariinisokeria
-
2 rklsoijaa
-
2 rkl(sushi)etikkaa
-
200 gherneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)
- Suurus
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 dlvettä
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.
Vinkki
- Muita herkullisia wokkiruokia: broileriwokki ja possuwokki