Punajuuri-jauhelihavuoka
Punajuuri-jauhelihavuoka valmistuu uunissa vaivattomasti ja maistuu myös perheen pienemmille.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote800 gpunajuurta
-
Sydänmerkki-tuote2sipulia
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote400 gjauhelihaa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote2 dlrikottuja ohrasuurimoita
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
-
1 rkltimjamia
-
1 rkletikkaa
- Liemi
-
6 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote4 dlrasvatonta maitoa
-
Sydänmerkki-tuote2 dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
-
3munaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit.Ruskista jauheliha kevyesti rypsiöljyssä.
2. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.
3. Sekoita liemen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g