Pyttipannu sienistä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gperunoita
-
Sydänmerkki-tuote400 gtuoreita sieniä
-
Sydänmerkki-tuote200 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote(½ - 1chili)
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoreita yrttejä, esimerkiksi persiljaa tai basilikaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tljauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi.
2. Suikaloi sillä aikaa sienet ja muut kasvikset.
3. Kuori ja paloittele perunat. Ruskista sienet, perunat, sipuli ja paprika öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja kypsennä vielä hetki. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla
Vinkki
- ruoka valmistuu vielä sukkelammin, kun keität edellisenä päivänä perunoita myös tähän ruokaan.