selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Possupihvit uunissa
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Possupihvit uunissa

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Possun fileepihvit värittyvät kullankeltaisiksi currylla. Ulkonäkö ja maku viimeistellään rosmariinilla ja valkosipulilla, possunlihaan erinomaisesti sopivilla mausteilla. Kypsennät possupihvit sitten liedellä, uunissa tai grillissä - herkullinen ateria on taattu.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
600 g
porsaan ulkofilettä
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
öljyä
1-2 rkl
currya
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Sydänmerkki-tuote
3 oksaa
tuoretta rosmariinia
Sydänmerkki-tuote
3
valkosipulin kynttä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa filee 4-6 viipaleeksi. Pyörittele lihoja öljyssä ja mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Paista fileitä nopeasti parilalla tai paistinpannussa, jotta lihaan tulee kaunis väri.
2. Laita possupihvit leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Hienonna rosmariini ja valkosipuli ja ripottele fileiden päälle. Kypsennä 200 °C:ssa uunissa n. 8-12 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa lihan kanssa perunagratiinia sekä coleslawta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.8 g