Possupihvit uunissa
Possun fileepihvit värittyvät kullankeltaisiksi currylla. Ulkonäkö ja maku viimeistellään rosmariinilla ja valkosipulilla, possunlihaan erinomaisesti sopivilla mausteilla. Kypsennät possupihvit sitten liedellä, uunissa tai grillissä - herkullinen ateria on taattu.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 gporsaan ulkofilettä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1-2 rklcurrya
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote3 oksaatuoretta rosmariinia
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Leikkaa filee 4-6 viipaleeksi. Pyörittele lihoja öljyssä ja mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Paista fileitä nopeasti parilalla tai paistinpannussa, jotta lihaan tulee kaunis väri.
2. Laita possupihvit leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Hienonna rosmariini ja valkosipuli ja ripottele fileiden päälle. Kypsennä 200 °C:ssa uunissa n. 8-12 minuuttia.
Vinkki
Tarjoa lihan kanssa perunagratiinia sekä coleslawta.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.8 g