
Ainekset
-
700 gmunakoisoa
-
400 gperunaa
- Kastike
-
2punasipulia
-
2-3valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
2 tlk (á 400 g)kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
350 gkaurajauhista (Elovena Muru)
-
2 tloreganoa
-
2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlkanelia
- Pinnalle
-
2kananmunaa
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
1 tlsokeria
-
1 rkltuoretta persiljaa
-
50 gjuustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen ohella moussakaan käy nyhtökaura, mifujauhis, härkis, linssit tai muu lihaton proteiinivaihtoehto.
Ravintosisältö
/ 100 gKasvismoussaka
Itäisen Välimeren perinneruoka, moussaka, muistuttaa lasagnea. Pastalevyt on vain korvattu munakoisolla ja usein myös perunalla. Kasvisversiossa moussaka valmistuu jauhelihan sijaan kaurapohjaisesta tuotteesta, ja kuorrutus tehdään astetta nopeampana, jogurtista perinteisen valkokastikkeen sijaan.
Itäisen Välimeren perinneruoka, moussaka, muistuttaa lasagnea. Pastalevyt on vain korvattu munakoisolla ja usein myös perunalla. Kasvisversiossa moussaka valmistuu jauhelihan sijaan kaurapohjaisesta tuotteesta, ja kuorrutus tehdään astetta nopeampana, jogurtista perinteisen valkokastikkeen sijaan.
Ainekset
Ainekset
-
700 gmunakoisoa
-
400 gperunaa
- Kastike
-
2punasipulia
-
2-3valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
2 tlk (á 400 g)kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
-
1 dlvettä
-
350 gkaurajauhista (Elovena Muru)
-
2 tloreganoa
-
2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlkanelia
- Pinnalle
-
2kananmunaa
-
3 dlmaustamatonta jogurttia
-
1 tlsokeria
-
1 rkltuoretta persiljaa
-
50 gjuustoraastetta
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen ohella moussakaan käy nyhtökaura, mifujauhis, härkis, linssit tai muu lihaton proteiinivaihtoehto.
Valmistusohje
Vinkki
Kaurajauhiksen ohella moussakaan käy nyhtökaura, mifujauhis, härkis, linssit tai muu lihaton proteiinivaihtoehto.