Pannuleivät
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
246 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
27 g
josta sokereita
10 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 prk (250 g)maitorahkaa
-
Sydänmerkki-tuote½ dlmaitoa
-
2 rklsiirappia
-
Sydänmerkki-tuote2 dlmysliä
-
2 dlhiivaleipäjauhoja
-
Sydänmerkki-tuote½ dlpähkinärouhetta
-
1 tlsoodaa
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
Sydänmerkki-tuote3 rklpullomargariinia tai rypsiöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita rahka, maito ja siirappi. Lisää kuivat ainekset ja sekoita nopeasti taikinaksi.
2. Leivo pehmeä taikina pötköksi ja jaa 8 osaan. Taputtele palat noin 1 cm paksuisiksi rieskoiksi.
3. Paista miedolla lämmöllä paistinpannussa pullomargariinissa tai rypsiöljyssä.
Vinkki
- Rahkan ja maidon voit korvata 3 dl:lla piimää
- Myslin sijana voit käyttää puurohiutaleita makusi mukaan. Jos valitset hiutaleet, lisää tarvittaessa jauhoja hiukan, jos taikina tuntuu liian löysältä