Kultainen jauheliha-pastakeitto
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 rklcurrya
-
Sydänmerkki-tuote400 gjauhelihaa
-
1 ½ lvettä
-
400 gpakastekasviksia
-
Sydänmerkki-tuote2 dlpastaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote100 gmaustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai valkosipuli)
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpersiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuumenna rasva kattilan pohjalla ja kuullota sipulit kevyesti. Lisää curry ja sekoittele hetken ajan. Lisää jauheliha ja ruskista.
2. Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola ja pippuri kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
3. Lisää persiljasilppu.