Karviaischutney
Pirteä chutney tuo mausteista raikkautta etenkin broileri- ja possuruokiin.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 lkarviaisia
-
Sydänmerkki-tuote2punasipulia
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote½ - 1chili
-
Sydänmerkki-tuote3 cm palatuoretta inkivääriä
-
3 dlhillosokeria
-
1 dlvalkoviinietikkaa
-
½ tlsuolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla. Hienonna sipulit ja chili ja raasta inkivääri.
2. Laita ainekset kattilaan ja keitä noin 30 minuuttia eli kunnes marjat pehmenevät ja hieman soseutuvat. Kuori mahdollista vaahtoa lusikalla pois.
3. Kaada kuuma chutney pestyihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Säilytä jäähtyneet purkit jääkaapissa.
Lisäkkeet
Kasvislisäkkeet
Hillot ja säilykkeet
Kasvikset
Marjat ja hedelmät
Helpot ohjeet
Kiireettömään kokkaukseen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
145 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
32 g
josta sokereita
30 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
145 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
32 g
josta sokereita
30 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g