Kana-yassa
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
- Marinadi
-
800 gbroilerin koipi- ja rintapaloja (luullisia)
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote4sipulia
-
Sydänmerkki-tuote2–3valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1chili
-
Sydänmerkki-tuote1 dlsitruunamehua
-
1–2 rkl(omenaviini)etikkaa
-
2–3laakerinlehteä
-
Sydänmerkki-tuote1–2 rkl(dijon)sinappia
-
1 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
(cayennenpippuria maun mukaan)
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote4porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote4jauhoista perunaa (punainen pussi)
Valmistusohje
1. Poista broilerinpaloista halutessasi nahka, jotta mausteet imeytyvät paremmin. laita lihapalat uunivuokaan. Mausta liha suolalla. Kuori ja lohko sipulit ja sekoita öljy ja muut marinadin ainekset. Kaada maustekastike broilerille ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa
2. Lisää vuokaan porkkana- ja perunapalat ja hauduta kypsäksi 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Voit halutessasi hauduttaa ruuan myös liedellä miedolla lämmöllä. Kypsennysaika on tällöin puolisen tuntia
Vinkki
Tarjoa ruoka täysjyväriisin tai riisiseoksen kanssa.