Kala-kasvisvartaat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 gahvenfileitä
-
Sydänmerkki-tuote300 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote1punainen paprika
-
1esikeitetty maissintähkä
-
Sydänmerkki-tuote12herkkusientä
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote3 rklsitruunan mehua
-
Sydänmerkki-tuote3 rklöljyä
-
1 tlhunajaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlpippurisekoitusta
-
Sydänmerkki-tuote2 rkltuoreita yrttejä silputtuna (sitruunamelissa, tilli, lehtipersilja)
Valmistusohje
1. Puhdista ja viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja maissi. Puolita sienet. Leikkaa kalafileet pitkittäin kahteen osaan ja poista samalla ruodot leveämmästä osasta.
2. Sekoita marinadin ainekset ja voitele kasvikset ja kala. Voit halutessasi antaa kalan marinoitua jääkaapissa vähän aikaa.
3. Pujota kasvis- ja kalapalat vartaisiin ja grillaa viitisen minuuttia molemmin puolin. Ripottele vartaille tuoretta yrttisilppua.
Vinkki
Vartaiden kanssa maistuu salaatti, leipä ja yrteillä maustettu kermaviilikastike.