selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Kanaramen
M Maidoton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kanaramen

M Maidoton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mistä on hyvä aasialainen keitto tehty? Nuudeleista, inkivääristä, chilistä ja korianterista - testaa vaikka tätä maukasta kanaramenia, jonka liemi vie kielen mennessään.



Raaka-aineet

Liemi
1 ½ l
vettä
1
kanaliemikuutio
Sydänmerkki-tuote
2
sipulia
Sydänmerkki-tuote
5
valkosipulin kynttä
Sydänmerkki-tuote
2 cm pala
inkivääriä
4
kokonaista neilikkaa
5
tähtianista
2
kanelitankoa
Mausteeksi valmiiseen liemeen
1 rkl
kalakastiketta
Sydänmerkki-tuote
1
limetin kuori ja mehu
1 rkl
sokeria
Lisäksi
Sydänmerkki-tuote
400 g
maustamatomia broilerin filesuikaleita
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
Sydänmerkki-tuote
2
punaista chiliä
Sydänmerkki-tuote
1 ruukku
tuoretta korianteria
Sydänmerkki-tuote
1 ruukku
voimakasta minttua
100 g
riisinuudeleita
Sydänmerkki-tuote
50 g
ituja
3
munaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita vesi, liemikuutio, hienonnetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa lisäkkeeksi tulevat kananmunat kypsiksi (8 min).
2. Ruskista sillä aikaa broilerisuikaleet öljyssä. Hienonna chilit, korianteri ja minttu.
3. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja lisää liemeen kalakastike, limetin kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistettu broileri, hienonnettu chili sekä riisinuudelit. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi yrtit
4. Annostele keitto lautaselle ja nosta annosten päälle ituja sekä keitetty kananmunan puolikas.

Vinkki

Liemen keitetyt kasvikset (sipulit, inkivääri) kannattaa annostella lautasille ylimääräisiksi makupaloiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g