Kanaramen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
- Liemi
-
1 ½ lvettä
-
1kanaliemikuutio
-
Sydänmerkki-tuote2sipulia
-
Sydänmerkki-tuote5valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 cm palainkivääriä
-
4kokonaista neilikkaa
-
5tähtianista
-
2kanelitankoa
- Mausteeksi valmiiseen liemeen
-
1 rklkalakastiketta
-
Sydänmerkki-tuote1limetin kuori ja mehu
-
1 rklsokeria
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote400 gmaustamatomia broilerin filesuikaleita
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote2punaista chiliä
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkutuoretta korianteria
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkuvoimakasta minttua
-
100 griisinuudeleita
-
Sydänmerkki-tuote50 gituja
-
3munaa
Valmistusohje
1. Laita vesi, liemikuutio, hienonnetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa lisäkkeeksi tulevat kananmunat kypsiksi (8 min).
2. Ruskista sillä aikaa broilerisuikaleet öljyssä. Hienonna chilit, korianteri ja minttu.
3. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja lisää liemeen kalakastike, limetin kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kattilaan paistettu broileri, hienonnettu chili sekä riisinuudelit. Keitä miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Lisää lopuksi yrtit
4. Annostele keitto lautaselle ja nosta annosten päälle ituja sekä keitetty kananmunan puolikas.
Vinkki
Liemen keitetyt kasvikset (sipulit, inkivääri) kannattaa annostella lautasille ylimääräisiksi makupaloiksi.