selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Helppo maa-artisokkakeitto

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Juhlava maa-artisokkakeitto syntyy käden käänteessä valmiista soseesta. Lusikallinen paahdettuja siemeniä antaa soppaan mukavasti pureskeltavaa.



Raaka-aineet

2 pkt (á 400g)
maa-artisokkasosetta (esim. Suvituore)
2 dl
vettä
Sydänmerkki-tuote
2 ½ dl
kermankaltaista kaurapohjaista kasvirasvasekoitetta
ripaus
jauhettua muskottipähkinää
4 rkl
siemensekoitusta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Purista maa-artisokkasoseet kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on sileää. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Jos keitto on makuusi liian paksua, lisää vettä. Mausta maa-artisokkakeitto muskottipähkinällä.
2. Paahda siemensekoitusta kuivalla pannulla miedolla lämmöllä, kunnes siemenet ovat saaneet vähän väriä.
3. Jaa keitto lautasille ja viimeistele siemensekoituksella.

Vinkki

Voit tehdä keiton myös kilosta kokonaista maa-artisokkaa. Kuori mukaan myös kaksi jauhoista perunaa.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
8.0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
4.0 g
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
80 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
8.0 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
4.0 g