Hedelmäinen salaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 gvesimelonia
-
Sydänmerkki-tuote200 ghunajamelonia
-
Sydänmerkki-tuote150 gkurkkua
-
Sydänmerkki-tuote100 gsalaattia
-
Sydänmerkki-tuote1tomaatti
-
Sydänmerkki-tuote1kiivi
-
Sydänmerkki-tuote1persimon-hedelmä tai mandariini
-
Sydänmerkki-tuote2luumu viipaloituna
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote1 rklrouhittua mantelia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
Valmistusohje
1. Huuhdo ja tarvittaessa kuori kasvikset ja hedelmät. Revi salaatinlehdet lautaselle. Asettele niiden päälle lohkotut hedelmät ja kasvikset.
2. Ripottele pinnalle mantelirouhe ja lorauta päälimmäiseksi öljyä salaatinkastikkeeksi.
Vinkki
Salaatti sopii mainiosti rapeiden broilerpihvien seuraksi.