![Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/piccalilli-ja-karitsan-paahtopaistit.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&dm=1717150682&s=afa4593d9b20b0c872e5ed51c6ba1312)
Ainekset
-
4 (600 g)karitsan paahtopaistia
-
2 rklöljyä
-
2 oksaatuoretta rosmariinia
-
1 tlsormisuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.
Ravintosisältö
/ 100 gGrillatut karitsan paahtopaistit
Tuoreesta rosmariinista hierottu yrttisuola maustaa mehevät karitsan paahtopaistit taivaallisiksi.
Tuoreesta rosmariinista hierottu yrttisuola maustaa mehevät karitsan paahtopaistit taivaallisiksi.
Ainekset
Ainekset
-
4 (600 g)karitsan paahtopaistia
-
2 rklöljyä
-
2 oksaatuoretta rosmariinia
-
1 tlsormisuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Yhteistyössä
![Satokausilogo](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/general/satokausilogo.png?w=150&auto=compress%2Cformat&fit=clip&dm=1717149310&s=9145cf68e743a900a24d83c38c7e226b)