Broilerivartaat
Mausta vartaat herkullisiksi inkiväärillä ja chilllä ja kesän maukkain grilliateria on valmis
Raaka-aineet
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote1 cm palatuoretta inkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote½chili
-
Sydänmerkki-tuote4 tlöljyä
-
4 tlvalkoista balsamicoa
-
4 tlsoijakastiketta
-
4 tlhunajaa
-
1 tlrosmariinia
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote500 gbroilerin filettä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2. Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki/ Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g