Täytetyt portobellot
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.5 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
1.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gportobellosieniä
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote(1punainen chili)
-
Sydänmerkki-tuote2porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkutuoretta persiljaa
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote400 gjauhelihaa
-
½ tlsuolaa
-
½ rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1kananmunan valkuainen
-
Sydänmerkki-tuote1 dlraastettua juustoa
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna sipulit ja persilja.
2. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja ruskista jauheliha. Lisää kasvikset ja hauduta pari minuuttia. Mausta.
3. Voitele uuninkestävä vuoka ja asettele siihen portobellojen lakit. Täytä sienet jauheliha-kasvisseoksella. Vaahdota valkuainen ja sekoita joukkoon juustoraaste. Kuorruta sienet valkuaisseoksella.
4. Paista 225 asteisessa uunissa 10 - 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.