Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

500 g
lohta tai kirjolohta fileenä
100 g
kevyttä tuorejuustoa
2 rkl
sitruunan mehua
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
Pinnalle
3 rkl
tuoretta tilliä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Helppo

Uunilohi

Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.

Maukas uunilohi on nopea arkiruoka, mutta maistuu myös juustokuorrutuksineen juhlatilanteissa.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
500 g
lohta tai kirjolohta fileenä
100 g
kevyttä tuorejuustoa
2 rkl
sitruunan mehua
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
Pinnalle
3 rkl
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1.
Laita lohi uunivuokaan.
2.
Purista sitruunan mehu. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet. Levitä tahna kalan päälle.
3.
Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g