Lisää 2 dl tölkillistä vettä, sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi kattilassa tai lämmitä mikrossa 3-4 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää halutessasi hienonnettua sipulia, sinappia tai tilkka kermaa. Jalostajan Kasvishernekeitto kietoo ekologiseen purkkiin herkullisen maun ja kevyen ruokailun perinteisellä reseptillä. Kasvishernari on 100 % lisäaineeton ja maukas ruoka arjen kiireisiin. Jalostajan hernekeitto on kotimainen klassikko jo vuodesta 1952. Suomen Turussa valmistetusta valikoimasta löydät sopivan hernekeiton jokaiselle hernarinystävälle: tyhjennä vain purkin sisältö kattilaan, lisää vesi, kuumenna ja nauti! Jalostajan hernekeitto säilyy avaamattomana huoneenlämmössä pitkään, ja säilyketölkkimme ovat helposti lajiteltavia – laita tölkki huuhdeltuna metallinkeräykseen.
Ainesosaluettelo
Vesi, herne (Suomi), sipuli 17 %, porkkana 10 %, suola, mausteet (timjami, meirami). Suolapitoisuus nautintavalmiissa tuotteessa, johon on lisätty 2 dl vettä, on 0,68 %.
Ravintosisältö / 100 g
![Kasvishernekeitto](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Jalostaja_Kasvishernekeitto_435g_72dpi_LN.png?w=360&auto=compress%2Cformat&fit=crop&dm=1693267617&s=ede96b2e54221d1ac3af8d4ff013390e)