Pihvissä on runsaasti kasvista, mutta kuitenkin lihaisa maku ja rakenne. Lisukkeena kvinoa-kasvishöystöä ja herneitä. Kuitupitoinen; proteiinipitoinen; vähemmän suolaa; laktoositon, maidoton.
Kvinoa-kasvishöystö 170 g: Munakoisomurska (munakoiso, suola), paahdettu paprikamurska (paprika, vesi, suola, viinietikka, sokeri), vesi, sipuli, pinaatti, kesäkurpita, porkkana, lehtikaali, paprika, kvinoa 2 % (Bolivia, Peru), härkäpapurouhe, oliiviöljy, sokeri, valkosipuli, jodioitu suola, sitruunankuori, basilika, chili, persilja, mustapippuri. Jauheliha-kaura-papupihvi 100 g: Snellmanin naudanliha 41 % (Suomi), kaurarouhe 19 %, vesi, rypsiöljy, mustapapu 8 %, sipuli, punainen linssi, perunakuitu, kuivattu sipuli, mausteet (paprika, valko-ja mustapippuri, cayenne, korianteri, juustokumina, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri, chili, oregano, valkosipuli) suola, väri (E150a). Herneet 50 g: Herne 91 % (Suomi), rypsiöljy, jodioitu suola.