Tomaatti-fenkolipasta uunissa
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote250 gkirsikkatomaatteja
-
Sydänmerkki-tuote150 gsalaattifenkolia
-
Sydänmerkki-tuote3-5valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote250 gkotijuustoa
-
Sydänmerkki-tuote½ -1 ruukkutuoretta basilikaa
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote200 gtäysjyväpastaa
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
1. Huuhtele kirsikkatomaatit, leikkaa puoliksi. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi, Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Sekoita kasvikset, öljy, sokeri ja suola uunipellillä leivinpaperin päällä . Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
3. Nosta pelti uunista ja sekoita joukkoon pieniksi paloiteltu kotijuusto ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia. Keitä tällä välin pasta.
4. Lisää pellille valutettu pasta sekä hienonnettu basilika. Sekoita.