
Ainekset
-
3 dl (75 g)täysjyvä couscousia
-
3 dlvettä
-
½ tlsuolaa
-
1 dlauringonkukansiemeniä
-
300 gkukkakaalia
-
250 g(kirsikka)tomaatteja
-
200 gkurkkua
-
½paprika
-
1 ruukkulehtipersiljaa tai korianteria
-
1 tlkkypsiä papuja tai linssejä
- Salaatinkastike
-
1valkosipulin kynsi
-
4 rkl(maustettua) öljyä
-
1 rkletikkaa
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlchilihiutaleita
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi. Lisää kattilaan couscous ja suola. Sammuta levy ja anna suurimoiden turvota kannen alla noin 5 minuuttia.
2. Hienonna kastikkeen valkosipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja kaada kypsän couscousin joukkoon. Anna couscousin jäähtyä.
3. Paahda siemenet kuivalla pannulla. Pilko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, puolita tomaatit ja kuutioi kurkku ja paprika. Hienonna lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Couscoussalaatti
Ruokaisaa salaattia rouskuvilla kasviksilla ja hyvää leipää – arjen pikaruokaa parhaimmillaan.
Ruokaisaa salaattia rouskuvilla kasviksilla ja hyvää leipää – arjen pikaruokaa parhaimmillaan.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3 dl (75 g)täysjyvä couscousia
-
3 dlvettä
-
½ tlsuolaa
-
1 dlauringonkukansiemeniä
-
300 gkukkakaalia
-
250 g(kirsikka)tomaatteja
-
200 gkurkkua
-
½paprika
-
1 ruukkulehtipersiljaa tai korianteria
-
1 tlkkypsiä papuja tai linssejä
- Salaatinkastike
-
1valkosipulin kynsi
-
4 rkl(maustettua) öljyä
-
1 rkletikkaa
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlchilihiutaleita
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi. Lisää kattilaan couscous ja suola. Sammuta levy ja anna suurimoiden turvota kannen alla noin 5 minuuttia.
2. Hienonna kastikkeen valkosipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja kaada kypsän couscousin joukkoon. Anna couscousin jäähtyä.
3. Paahda siemenet kuivalla pannulla. Pilko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, puolita tomaatit ja kuutioi kurkku ja paprika. Hienonna lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset.
Valmistusohje
1.
Kiehauta vesi. Lisää kattilaan couscous ja suola. Sammuta levy ja anna suurimoiden turvota kannen alla noin 5 minuuttia.
2.
Hienonna kastikkeen valkosipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja kaada kypsän couscousin joukkoon. Anna couscousin jäähtyä.
3.
Paahda siemenet kuivalla pannulla. Pilko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, puolita tomaatit ja kuutioi kurkku ja paprika. Hienonna lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g