Tofu-hapankaalipannu
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 kgjauhoisia perunoita
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlcurrya
-
1 tlk (n.230g)kikherneitä
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
300 gmaustettua tofua
-
300 ghapankaalia
Valmistusohje
1. Pese perunat ja pilko niistä veneenmuotoisia lohkoja. Laita lohkot uunipelille leivinpaperin päälle ja kaada päälle öljy, suola ja curry. Kääntele perunalohkoja kunnes mausteet sekoittuvat tasaisesti. Kypsennä perunalohkoja 200 asteessa noin 15 minuuttia eli puolikypsiksi.
2. Lisää pellille kikherneet, pilkotut valkosipulinkynnet ja kuutioitu tofu. Peitä ainekset hapankaalilla ja laita pelti uuniin vielä 15-20 minuutiksi eli kunnes perunat ovat kypsiä.