Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

1 kg
jauhoisia perunoita
2 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
1 tl
currya
1 tlk (n.230g)
kikherneitä
3
valkosipulin kynttä
300 g
maustettua tofua
300 g
hapankaalia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Tofu-hapankaalipannu

Vegaaninen tofu-hapankaalipannu on kuin paahdettua pyttipannua. Kirpeä hapankaali antaa miedoille aineksille jännittävää kirpeyttä. Ja mikä parasta, tofu-hapankaalipannu valmistuu vähällä vaivalla.

Vegaaninen tofu-hapankaalipannu on kuin paahdettua pyttipannua. Kirpeä hapankaali antaa miedoille aineksille jännittävää kirpeyttä. Ja mikä parasta, tofu-hapankaalipannu valmistuu vähällä vaivalla.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 kg
jauhoisia perunoita
2 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
1 tl
currya
1 tlk (n.230g)
kikherneitä
3
valkosipulin kynttä
300 g
maustettua tofua
300 g
hapankaalia

Valmistusohje

1.
Pese perunat ja pilko niistä veneenmuotoisia lohkoja. Laita lohkot uunipelille leivinpaperin päälle ja kaada päälle öljy, suola ja curry. Kääntele perunalohkoja kunnes mausteet sekoittuvat tasaisesti. Kypsennä perunalohkoja 200 asteessa noin 15 minuuttia eli puolikypsiksi.
2.
Lisää pellille kikherneet, pilkotut valkosipulinkynnet ja kuutioitu tofu. Peitä ainekset hapankaalilla ja laita pelti uuniin vielä 15-20 minuutiksi eli kunnes perunat ovat kypsiä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g