Täytettyä kananrintaa kesäkurpitsapedillä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
121 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2vihreää peperonia
-
Sydänmerkki-tuote4 (500 g)maustamatonta broilerin fileetä tai rintapalaa
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Kesäkurpitsapeti
-
Sydänmerkki-tuote2salottisipulia
-
Sydänmerkki-tuote1limetti
-
1 dlvettä
-
¾ dlvalkoviiniä
-
Sydänmerkki-tuote4 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote3 oksaatuoretta timjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote400 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote12basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Halkaise peperonit pituussuunnassa ja poista siemenet. Paloittele puolikkaat viiteen yhtä suureen osaan. Leikkaa kananrintoihin teräväkärkisellä veitsellä viisi pientä taskua ja täytä peperonin palasilla. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Kuori ja hienonna sipulit. Purista limetistä mehu.
3. Sekoita sipuli kulhossa limetin mehun, veden, valkoviinin, öljyn ja mausteiden kanssa.
4. Laita SAGA-leivinpaperia uunivuoan pohjalle. Pese, puolita ja leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne sekä basilikan lehdet vuokaan. Aseta broileri kesäkurpitsan ja basilikan lehtien päälle. Lisää liemi kanafileitten päälle.
5. Kypsennä uunissa 200° C:ssa noin 40 minuuttia.
Vinkki
Voit tehdä ruuasta myös yksittäispakatut nyytit.