Suklaiset kuppikakut
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
49 g
josta sokereita
32 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
- Pohja
-
4munaa
-
4 dlsokeria
-
Sydänmerkki-tuote1 ½ dlpullomargariinia
-
Sydänmerkki-tuote2 ½ dlrasvatonta maitoa
-
6 dlvehnäjauhoja
-
3 rkltummaa kaakaojauhetta
-
3 tlleivinjauhetta
-
3 tlvaniljasokeria
- Kuorrutus
-
Sydänmerkki-tuote200 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote75 gmargariinia (rasvaa min 60%)
-
3 dltomusokeria
-
1 tlvaniljasokeria
Valmistusohje
1. Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen maidon ja pullomargariinin kanssa.
3. Kaada taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat noin puoliväliin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita tuorejuusto ja margariini. Lisää tomusokeria vähitellen niin, että saat pursotettavan massan. Jos kuorrutus on liian juoksevaa, lisää sokerin määrää lusikallinen kerrallaan. Mausta vaniljasokerilla. Lisää halutessasi elintarvikeväriä.